28 Şubat 2018 Çarşamba

Zebra Perde Çeşitleri

Zebra Perde Çeşitleri 


Perde Avantajları
Her ev hanımının yoğun ve popüler bir şekilde tercih ettiği zebra perde modelleri özellikler her ortama uyum sağlayan doğası ve yapısı ile en büyük avantajını sağlamaktadır. Aynı zamanda diğer perdelere oranla temizlik fonksiyonu çok daha kolay ve pratik bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Çamaşır makinesine ihtiyaç duymayan bu ithal perdelerde tek bir bez ve sabun ile temizlik işlemleri sadece 10 dakika içerisinde nihayete ermektedir.
Bununla birlikte gündüzleri tül perde olarak kullanılmakta ve söz konusu odaların ışık ihtiyacını maksimum orada karşılamaktadır. Geceleri ise tam kapanma sistemi ile istenilen gizliliği kullanıcılarına sunmaktadır. Son yıllarda çocuk ve genç odalarında da kullanım alanlarına sahip olmaktadır.
Perde Kullanım Alanları
Kullanım alanları oldukça geniş olan zebra perde modelleri özellikle evlerin mutfaklarında kullanılmaktadır. Bununla birlikte son yıllarda desen kalitesinde ve seçeneklerinde artı göstermesi ile birlikte evlerin salonlarında, misafir kabul odalarında ve oturma odalarında da sıklıkla tercih edilmektedir. Ofislerde de sıklıkla tercih edilen perde çeşitleri her türden aksesuar ve mobilya tercihi ile uyum içerisinde kullanılmaktadır. İş yerlerinde country, minimalist ve klasik ölçütlerde hazırlanmış ve dekore edilmiş mobilyalar ile birlikte rahatlıkla tercih edilmektedir.
Perde Çeşitleri
Günümüzde hem evlerde hem de iş yerlerinde yoğunluklu olarak kullanılan zebra perde gelişen moda tasarım sektörü ile birlikte çok farklı seçeneğe ev sahipliği yapmaktadır. Bunlardan en fazla kullanılanı düz hatlara sahip olan ekonomik stilde üretilmiş ve satılmakta olan perde çeşitleridir. Bunların dışında eteklikli olan ve aşağı doğru ivme kazanan perde çeşitleri de bulunmaktadır.
Pliseli zebra perde ise genellikle evlerin mutfaklarında süs ve dekorasyon amacıyla değerlendirilmektedir. Aynı zaman son 2 -3 yıl içinde gelişme göstermesi ile birlikte baskılı modelleri de mevcuttur. Çocuk odaları için özel çizgi film kahramanları ve renkli desenli modellerinin yanı sıra yetişkinler için salon ve oturma odalarında özel resimlerle ve çizgilerle desenlenmiş modeller de alternatif seçenekler arasında yer almaktadır.
Son olarak her türlü renk kombinasyonunda bu ithal perdelerin üretimi gerçekleştirilmektedir. Pembe, mavi, kırmızı ve gök mavisi gibi seçenekler ürün katalogları arasında yer almaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder