15 Ocak 2018 Pazartesi

Perdede Yeni Modeller

Perdede Yeni Modeller
Kumaş perdeler, fonksiyonel özellik bakımından ve temiz kalmaları bakımından, ev hanımlarını bazen çileden çıkarmaktadır. Kornişin çıkması, perdelerin kornişe takılması, her ay pahalı temizlik maddeleriyle yıkanması ve ütülenmesi, en büyük problemlerdir. Stor perde, Zebra, Jaluzi ve Dikey perde statüsünde, üretim, montaj ve servis hizmeti gerçekleştiren Armoni Perde, eski tip kumaş perdelerine nazaran kullanımı çok kolay perdeler sunmaktadır. Bu perdeleri istediğiniz renk ve tasarımlarla satın alabilirsiniz.
Özel Baskı
İki renk özelliği ile popüler olan Zebra perde çeşitleri, sade renk seçeneklerinin yanı sıra, özel baskı seçenekleriyle de satışa sunulmaktadır. Stor perde, jaluzi perde ve dikey perde gibi birçok Armoni Perde çeşidini, özel dijital baskılarla hazırlayan firmamız, aradığınız mükemmel özelliklere sahiptir. Günümüzü teknolojisiyle üretilen bu perdeler, fonksiyonel özellik bakımından çok farklı özelliklere sahiptir. Etkileyici özellikleriyle tercih edilen bu perdeler, kolay temizlenebilir özelliklere sahiptir. Yumuşak fırçalarla kolay temizlenebilen bu ürünler, aradığınız kaliteyi sizler için üretmektedir. Kumaş ve renk çeşitleri bakımından üst seviye özelliklere sahip ürünlerimiz, aradığınız kaliteli kullanım özelliklerine sahiptir.
Her Mekan İçin Özel Tasarımlarımız Mevcuttur
Tasarım özellikleri bakımından oldukça kaliteli olan bu perdeler, etkileyici özelliklere sahiptir. Zebra perde çeşitleri, iki renklidir ve iki tambur arasında dönen kumaş sistemine sahiptir. İki adet ipi vardır. Biri perdenin açık ve kapalı olmasını sağlarken, diğer ipi perdenin yukarı doğru toplanmasını sağlamaktadır. Stor perdeler ise, tambura sarılı olan bir kumaştan ibarettir ve özel resim çalışmaları rahatlıkla uygulanabilir. Jaluzi perdeler, pvc veya ahşap olan küçük dikdörtgen parçalardan oluşmaktadır. Bu parçaların kendi etrafındaki hareketleri, perdenin fonksiyonel özelliklerini oluşturmaktadır. Dikey perde ise, tavan ve yer arasında dikdörtgen parçaların kendi etrafındaki hareketleriyle açma ve kapama işlemini gerçekleştirmektedir. Simli, karartma, pliseli, düz renk ve polyester gibi birçok çeşitle üretilen perdelerimiz, istediğiniz mekana uyum sağlayacak şekilde üretilmiştir. Güneşin kırıcı ve soldurucu özelliklerine karşı dayanıklı olan bu perdeler, sıcak ve soğuk havanın mekaniksel kırılmalarına karşı da oldukça dayanıklıdır. İstediğiniz özelliklere sahip ArmoniPerde çeşitlerini, sizler için pratik bir şekilde üretmeye devam ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder