25 Ekim 2017 Çarşamba

Mekanlara Zebralar İle Modern Bir Dokunuş

Mekanlara Zebralar İle Modern Bir Dokunuş
Stor perde grubunda yer alan zebra perde modelleri görünümünden dolayı bu ismi almıştır. Mekanik bir perde sistemi olmakta ve hem gündüz, hem de gece kullanılabilmektedir. Modern görünümü nedeni ile de son dönemlerde çok fazla tercih edilmektedir. Her kullanım alanına özel desenler ve renkler bulabilmek söz konusudur. Ortamda güneş ışığına ihtiyaç duyulduğunda aşağı, yukarı hareketlerle açılarak ta kullanılabilir. Temizlenmesi de oldukça pratik olmaktadır.
Çocuk Odası Perdeleri
Çocuk odalarında birbirinden şirin tasarımlarda modeller seçebilir ve dekorasyonlarınızda çok şık kullanımlar elde edebilirsiniz. Klasik perdelere göre birinci sınıf bir ışık kontrolü oluşturan bu perdeler, çocuklarınızın odasında uyumlu kullanımlar oluşturacaktır. Denizci, çapa, harfli, balon, tavşanlı gibi şirin karakterlerin yer aldığı modellerin yanında daha ileriye dönük kullanımları olması itibari ile de sade renk tonlarında modellerde tercih edilebilir.
Mutfak Perdeleri
En çok mutfaklarda zebra perde tasarımlarına yer verilir. Pratik bir temizlenme tarzına sahip olması nedeni ile modern ve kullanışlı seçimler olmaktadır. Çiçekli, kekli, yazılı, meyveli, çilekli, kahveli desenlerde seçimler yapılarak mutfaklardaki kullanımlar tamamlanabilir. Özellikle yemek pişme sırasında perdelerde kalan olması muhtemel izler klasik model perdeleri oldukça fazla yıpratabiliyor. Bu nedenle mutfaklar için çok daha uygun ve uzun süreli bir kullanım elde edilmiş olmaktadır.
Desenli Modelleri
Oturma odalarında, yatak odalarında ve farklı alanlarda kullanılabilecek olan desenli modellerdeki geniş seçenekler farklı dekorasyonlarınız için mükemmel uyumlar elde etmenize olanak sağlıyor. Düz modellerde daha uygun seçenekler olarak aynı kullanım kolaylıklarını sağlayacaktır. Pliseli modellerde bulunmakta, özellikle nano teknoloji kullanılarak hazırlanan modeller leke tutmayan kullanımlar olarak farklı kullanım alanlarında sorunsuz kullanımlar oluşturacaktır. Jakarlı modeller ise en şık salonlarınızda tercih edebileceğiniz zebra perde çeşitleri olmaktadır. Altın sarısı ya da gümüş parlaklığında olan desenlerde yer alan parıltılar şıklığınıza modern bir dokunuş olabilir.
Son dönemlerde uygun fiyatı, doğal yapısı ve kullanışlı özellikleri ile bambu modellerde oldukça hoş kullanımlar olarak tercih edilmektedir. Mekânlara daha sıcak bir tarz katmakta ve farklılık oluşturmaktadır. Bu perde modellerini genel olarak yarıya kadar çekebilir ya da komple çekerek te güneş ışınlarından istediğiniz gibi faydalanabilirsiniz.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder